Jump to content

TheoraTextureObject problems


Recommended Posts

Hi all,


Since I can't use Awesomium in a 64-bit build, I am exploring ways to duplicate that functionality using existing code.


We had some Flash video clips playing on our Awesomium shapes, I thought I could achieve the same thing with TheoraTextureObject.


So, I created .OGV versions of all the clips, set up the materials as they should be for the objects, and I try to pop one into the game.


Each time, it just comes up with a blank black texture. No warning or anything, and not the ugly orange "No Material" error, so it looks like it's halfway there, but I never see any of the video clips.


Is there something I am missing with this? All of this is stock now in the engine, correct?



Object I want to place video on: MyWebStarfield.dae (has a material named "WebStarfield")


My materials file:


singleton TheoraTextureObject(MyWebStarfieldTextureNametex)

{

texTargetName = "MyWebStarfieldTextureName";

theoraFile = "scripts/web/video/star_voyager1.ogv";

};


singleton Material(WebStarfield_WebStarfield)

{

mapTo = "WebStarfield";

diffuseMap[0] = "#MyWebStarfieldTextureName";

emissive[0] = "1";

};



The OGV files I have are pretty decent quality, perhaps they are too big? But they are not much bigger than another OGV file I am successfully playing in a GUI on game startup using GuiTheoraControl.


Anyhow, is anyone successfully using TheoraTextureObject to play videos on objects in-game, on a 64-bit build of 3.7 RC?


Thanks!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...