Jump to content

"Glowing" between Terrain texture layers


Recommended Posts

I'm having a problem with my terrain textures when I move my materials on my new "heavy modified" script base. The terrain materials have some kind of glowing when blending with other layers. I'm not sure what is causing that and maybe someone can point me in the right direction.

terraincontourissue.thumb.jpg.c45bc70172d2316ed7c136548963e7a1.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

When I got the issue I have not done any changes to the terrain or mission.

Now I changed the terrain and the glowing was gone. Then there was another issue, the basetex did no longer work, since through the update it was set to .jpg format, but mine was in .dds and after I changed that back also the problem seems to be gone.

Link to post
Share on other sites

I did not use anything to fix it, I just had to edit the terrain so it gets regenerated and switch the basetex format back to .dds since I used .dds in the Version before, so it got loaded correctly and this solved the issue.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...